Få fat på en tale der slår benene væk under gæsterne og giver stående applaus!

Du skal ikke være flov, hvis du føler de par ord, du har griflet ned til festen ikke giver den store mening. Vi kan ikke alle sammen være lige gode til alting … Jeg hedder Henrik Bruhn, og jeg har levet af at skrive tekster og taler i mange år.

Jeg arbejder til dagligt som professionel komiker, og jeg har også skrevet taler til alle mulige anledninger i mange år.

Ud fra min erfaring har jeg skrevet alle de guider, du finder på denne hjemmeside, hvor jeg har prøvet at give dig nogle værktøjer til at skrive din tale selv.

Det er klart, at det naturligvis er nemmere for mig at skrive sætninger, der sætter de rigtige følelser og tanker i gang, fordi jeg har uddannelsen, erfaringen og interessen. Derfor tilbyder jeg også at skrive din tale for dig, så du slipper for besværet.

Du kan vælge at bruge mange dage på at gå hvileløst rundt og være frustreret over, at du ikke kan få skrevet dine tanker ned – men du kan også vælge at spare tiden (og frustrationerne) og få mig til at skrive det hele for dig!

En festtale må og skal være underholdende hvis folk skal holde opmærksomheden. Jeg kan skrive din tale, så du får masser af latter samtidig med, at du leverer et seriøst budskab.

 

Jeg skriver talen ud fra, at det er dig, der skal holde den

Klik her for at læse en artikel om mig i Fyns Stifttidene.

Når du har bestilt mig til at skrive, leverer jeg en tale, som giver stående applaus og efterlader et varigt indtryk – men samtidig sørger jeg for, at den lyder som om, du har skrevet den selv.

Når jeg har fået dine oplysninger, sender jeg dig et udkast til talen. Derefter snakker vi sammen igen om stil, ændringer og indhold. Jeg retter efterfølgende talen til, så den er lige præcis sådan, som du ønsker dig.

Det tager mig omkring 4-5 arbejdstimer at skrive en festtale, og derfor koster det 2400 kr. Jeg leverer normalt efter 7-10 arbejdsdage. Skal det gå meget stærkt, kan dette lade sig gøre mod et hastetillæg på 50% – så skriver jeg den med det samme og leverer inden 24 timer!

Udfyld formularen nedenunder, læn dig tilbage og glem alt om den tale, du bare ikke kan få skrevet … For nu har du mig til at gøre det for dig – og så er du sikret en tale, som vil blive husket af gæsterne i mange år fremover!

 

Udfyld formularen nu eller ring på 22 82 40 85 – så svinger jeg tryllestaven

Kontakt

Hvad kan jeg gøre for dig?