Skal jeg skrive og holde din tale for dig?

Hvis du er nervøs for at holde tale, og du iøvrigt heller ikke ved hvad du skal sige… så lad mig gøre det for dig!

Mit navn er Henrik Bruhn, og jeg har levet af at være komiker, lige siden jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand.up Comedy i 2003. Hvad mange ikke ved, er at jeg også hvert år skriver mellem 50 og 100 taler… og nogle gange holder jeg dem også!

Du og jeg aftaler hvordan det skal foregår. Det kunne eksempelvist være at du rejser dig, når det er din tur til at tale og siger så:

Kære X. Jeg skal holde en tale for dig, for jeg holder så uendelig meget af dig… men du ved også at det her, er jeg ikke særlig god til, og oven i købet, så har jeg tabt de noter jeg havde lavet, så det er altså ikke så godt.

Her bliver du afbrudt af mig, der står i døråbningen og vifter med nogle papirer. Jeg siger: Undskyld, er der nogen der savner dem her? Jeg kom egentlig bare forbi for at låne toilettet, og så lå de her noter her… det ligner noget til en tale…

Du siger: Jeg tror det er mine!

Jeg svarer: Fint, tror du ikke jeg skal tage den herfra så, for de her noter, de er altså det som vi i fagsproget vil kalde “op af bakke” 🙂

Herefter kommer jeg helt ind, og overtager din rolle som taler. Dette er bare et forslag til en indledning, du og jeg aftaler en måde vi får introduceret mig på.

Jeg fortæller det nu som det er, nemlig at jeg har en del stikord, og da jeg nu ikke kender dem personligt, så har jeg tilladt mig at fylde tomrummene ud, sådan som jeg tror det forholder sig 🙂

Jeg bruger de noter og stikord, som du har givet mig, og så det laver jeg så til en tale der passer til situationen, for der er selvfølgelig stor forskel på om det er en bryllupstale eller en konfirmationstale der skal fremføres.

Vigtigt: Jeg er og bliver komiker i mit hjerte, så jeg vil altid vælge en stil, hvor folk griner… men det betyder ikke, at man ikke kan få nogle vigtige punkter nævnt alligevel, men jeg vil bare altid finde tilbage til den morsomme stil som den røde tråd.

Så hvis du ikke er meget for at skulle holde en tale, så lad mig klare det for dig. Så kommer jeg til jeres fest og leverer en tale der vil blive husket i mange år fremover, samtidig med at vi får sagt, det du gerne vil have nævnt.

PRIS: Jeg koster 5.000 kroner inklusive kørsel til trofaste forbindelser i Danmark. Der er ikke moms på kunstnerhonorarer, så det er altså det totale beløb du skal betale.

GemGemGemGem

Udfyld denne formular, så hører du fra mig inden 24 timer

Hvad kan jeg gøre for dig?